Reģistrācija Aliexpress portālā

Īss apraksts par reģistrāciju AliExpress vietnē:

Lai reģistrētos AliExpress, vispirms apmeklējiet vietni. Lapas augšdaļā atradīsiet pogu “Reģistrēties” vai “Izveidot kontu”. Noklikšķiniet uz tās, lai sāktu reģistrācijas procesu.

aliexpress register step 1

Ievadiet savu e-pastu vai tālruņa numuru un noklikšķiniet uz Turpināt. Mēs iesakām izmantot aktīvu e-pasta adresi, jo uz to tiks nosūtīts apstiprinājuma kods.

aliexpress register step 2

Ievadiet savu paroli: tajā jāietver no 6 līdz 20 rakstuzīmēm. Var saturēt angļu valodas burtus, ciparus un speciālās rakstzīmes. Varat arī izmantot ieteikto paroli. Iesakām to nekavējoties kaut kur saglabāt, lai nepazaudētu.

aliexpress register step 4

Noklikšķiniet uz pogas Reģistrēties: Var parādīties slīdnis, kas jāpavelk pa labi, lai apstiprinātu reģistrāciju (tas neattiecas uz visiem lietotājiem). Pēc tam noklikšķiniet uz pogas Reģistrēties.

Apstipriniet reģistrāciju ar kodu: Logā Verify your email jāievada četrciparu kods, kas tiks nosūtīts uz norādīto pastu. Lai pabeigtu reģistrāciju, katrā no četriem lapas logiem ir jāievada numurs un pēc tam noklikšķiniet uz Verify Email.

aliexpress register step 5

Pēc tam vietnē tiksiet autorizēts, un no šī brīža varēsiet sākt pirkšanu.

Reģistrācija caur sociālajiem tīkliem

Papildus e-pastam varat izmantot arī savus sociālos tīklus. Dažiem lietotājiem tas šķiet ērtāk, taču praksē bieži tas viņus mulsina. Mēs iesakām izmantot e-pasta iespēju.

AliExpress reģistrācija sociālajos tīklos ir iespējama, izmantojot:

  • Facebook
  • X
  • Google
  • Apple
Scroll to Top